6.07.2016

Znáte tetu?




Ne? Ani já ne. Je to totiž teta mé zákaznice. A není to jen tak nějaká teta, ale teta, která je úžasně akční, cestovatelská, odvážná jako kočka a moudrá jako sova.
Zakázka zněla: cestovatelská sada.
Hledáme vhodnou látku, kočky zavrhujeme, sovy vítězí.
Jedna větší taška na cesty s odnímatelným popruhem. Druhá menší, když třeba půjde teta s vnoučaty na zmrzlinu. Aby to ladilo,  nesmí chybět peněženka to je jasný.
Zvenčí kapsy, uvnitř kapsy - větší, menší, na zip a volně přístupné. Kapsy pomáhají udržet pořádek v kabelce. Samozřejmě, že realita je úplně jiná :). Nebo vy máte v kabelce pořádek?
Takto je připravená peněženka na kompletaci a takto se s ní peru při sešívání. Natlačit ji pod šicí patku je někdy opravdu velký výkon a to se hned běžím odměnit něčím sladkým.








Zabaleno, odesláno a teď čekám, co na to všechno teta?
Co když je to "velká divočina"?
Co když se ji vůbec nelíbí textilní kabelky?
Co když má ráda sovy, ale proboha ..... na kabelce???

A pak přišla odpověď od milé zákaznice:
"Soví rodina udělala obr radost! Povedly jsme se;), teta už plánuje, co si do které tašky zabalí a kam si kterou vezme. Řekla, že má krásně okatý komplet;). Jeste jednou tisíceré diky!"

Jupí.....dopadlo to výborně a naopak, to já moc děkuji :)



Oblečte se se do luxusu s dámskou mikinou  Klára.  Šila jsem  z příjemného materiálu -  z počesané bavlny, který je nesmírně měkký, příjemný...