11.10.2016

Práce z domova?....jen pro silné jedince!!

Možná to je i váš sen, pracovat z obýváku. Jediný šéf jste vy. Dělat začnete, až se vám bude chtít......NO PRÁVĚ!
Ráno musíte dobrovolně vstát, vykonat hygienu. Řeči typu "stejně celý den nikam nepůjdu" se nepřipouští. Za chvíli by se z člověka stal zanedbaný asociál, který se nečeše, nemyje a celý den vegetí v pyžamu (není to zas tak špatná představa). 

A těch rušivých elementů, co se v bytě skrývá. Třeba takový manžel. Ten se tedy neskrývá, ale odvádí pozornost, rozptyluje :). Počítač je taky prevít, stejně jako myčka, pračka, vysavač a bohužel i lednička. V domácím prostředí si můžete v podstatě dělat, co chcete. Nemusíte čekat na pauzu, když máte chuť na kávu, tak si ji dáte, když máte hlad, můžete se najíst, ale musíte taky začít už konečně "makat".

Práce z domova klade nároky na sebedisciplímu, to je jasný. Včera jsem to dala. V poledne ještě v pyžamu s vrabčím hnídem na hlavě, manžel zneužitý jako sekretářka celkem 3x ( k vaření kávy), pracovní morálka občas klesala....ale zvládla jsem to na trojku.
Na takovouhle trojku:
Stále nejoblíbenější a nežádanější tašky přes rameno na velikost A4.


Oblečte se se do luxusu s dámskou mikinou  Klára.  Šila jsem  z příjemného materiálu -  z počesané bavlny, který je nesmírně měkký, příjemný...